„Hazamentem a PIC-ből” online tanfolyam

Kedves Kolléganők és Kollégák!

Immáron XIV. alkalommal rendezzük meg a „Hazamentem a PIC-ből” Online továbbképző rendezvényünket.

Sajnos, személyes találkozóra idén sem lesz lehetőségünk, de töretlenül reméljük, hogy ez lesz a COVID-19 járvány utolsó, jelentős korlátozásokkal járó hulláma a tudományos továbbképzések, kongresszusok személyes találkozóinak akadályozottsága szempontjából is.

Ezt ellensúlyozandó, jelentősen bővítettük az online rendezvényünk előadásainak számát, és őszinte örömünkre szolgál, hogy változatos, időszerű és tartalmas előadásokkal szolgálhatunk.

Ragaszkodva az elmúlt években magasra tett szakmai színvonalhoz, idén is a neonatológiát érintő legfrissebb hazai és nemzetközi tapasztalatokról, az új tudományos eredményekről szeretnénk elsősorban beszámolni.

Tekintve, hogy a COVID-19 járvány átszövi a mindennapjainkat, így kiemelt témaként számos előadás foglalkozik ennek a hatásaival és mutatja be széleskörűen – a társszakmákat is érintve a – neonatológiára kifejtett hatását.

A minden évben időszerű neonatológiai témákon kívül (szülőszobai ellátás, újszülöttek szállítása, hazaadással kapcsolatos teendők, neurorehabilitáció és fejlesztés, gyógytorna) idén számos az újszülöttkori szűrővizsgálatokkal kapcsolatos előadásunk is lesz.
Így, újdonságként a szűrővizsgálatok közé hazánkba idén bekerülő cisztikus fibrózis és SMA szűréssel kapcsolatosan kaphatnak új információkat.

Továbbá, örömmel jelentjük be, hogy a közeljövőben megnyílik a TritonLife Róbert Magánkórház koraszülött intenzív osztálya is, melyet ezen a továbbképző rendezvényen is szeretnénk bemutatni.

Előadásainkat nem csak olyan orvos és szakdolgozó kollégák számára ajánljuk szeretettel, akik munkájuk során találkoznak újszülöttekkel, hanem minden az újszülöttek koraszerű ellátása iránt érdeklődő kedves kolléga számára.

 

A végleges programot és jelentkezési lapot csatoltuk:

A Hazamentem A PIC-ből XIV – Jelentkezési lap
A Hazamentem A PIC-ből XIV – Rendezvény tudományos programja

Ezért kérjük, hogy a jelentkezési lapon azt az e-mail címet tüntesse fel, amelyre a linket küldhetjük.

A rendezvény a résztvevők számára 1 hónapig megtekinthető lesz, a későbbiekben megadott weboldalon.

 

A Tudományos ülés orvosok részére akkreditálva lett, 16 kreditponttal az SE-TK/2022.I./00148 es nyilvántartási számon, illetve szakdolgozók részére 8 pont jár.

 

Jelentkezési lap beküldendő:

New Instant Szervezőiroda – Vámosi Kinga

1028 Budapest, Máriaremetei út 41.   Mobil: 06 20 544 4032

E-mail: Web: www.newinstant.hu

 

 

Várunk mindenkit szeretettel:

 

Prof. Dr.Machay Tamás

Egyetemi Tanár, Semmelweis Egyetem I.sz. Gyermekgyógyászati Klinika

 

Dr. Kocsis István PhD

Egyetemi Docens, TritonLife Róbert Magánkórházak