Pályázati felhívás fiatal gyermekorvosok részére

A K&H jövő gyógyítói pályázatra 2023. szeptember 20. 16 óráig adhatják még be a jelentkezésüket a 40 év alatti, Magyarországon gyermekek orvosi ellátására vonatkozó szakképzésben részt vevő vagy már szakvizsgával rendelkező, Magyarországon praktizáló orvosok. A pályázaton a társadalombiztosítási támogatással rendelkező intézményekben valamint háziorvosi praxisokban praktizáló vagy szakképzésben részt vevő orvosok vehetnek részt.

A díjazottak fejenként bruttó egymillió forintot kapnak, továbbá 300 000 forinttal támogatjuk szakmai fejlődésüket, hogy minél innovatívabb technológiákkal gyógyíthassák a jövő nemzedékét.

A pályázaton három kategóriában lehet indulni:

– gyermekeket gyógyító orvos rezidens és szakorvos jelölt

Ebbe a kategóriába az orvosi diplomával már rendelkező, de még nem szakvizsgázott, gyermekek orvosi ellátására vonatkozó szakképzésben részt vevők jelentkezhetnek.

– házi gyermekorvos

Ebbe a kategóriába a szakvizsgával rendelkező és a gyermekek alapellátásában aktívan praktizáló házi gyermekorvosok jelentkezhetnek.

– intézményben praktizáló, gyermekeket gyógyító szakorvos

Ebbe a kategóriába a gyermekek orvosi ellátására vonatkozó szakvizsgával rendelkező, járó- és fekvőbeteg szakellátást végző egészségügyi intézményben aktívan praktizáló, gyermekeket gyógyító orvosok jelentkezhetnek.

A pályázati felület itt érhető el:

https://www.khgyogyvarazs.hu/jovo-gyogyitoi-dij

Forrás: mok.hu