A MOK Heves Megyei TESZ első ízben rendezte meg Rezidens Találkozóját

A Heves Megyei Területi Szervezet egri irodájában 2022.11.18–án került megrendezésre az első Rezidens Találkozó. A rendezvényre Hatvanból, Gyöngyösről és Egerből érkeztek a résztvevők.

A vendégeket Dr. Hoffmann Anita, a MOK Heves Megyei Tesz elnöke köszöntötte.

A fiatal kollégák mellett a rendezvényen köszönthettük:
Dr. Farkas Gergelyt a MOK Országos Hivatalának vezetőjét, Dr. Watti Jezdanchert a Bugát Pál Kórház orvosigazgató helyettesét, Dr. Dolecsek Miklóst és Dr. Bora Lászlót a MOK Heves Megyei TESZ alelnökeit, Dr. Tóth Eszter Enikőt és Dr. Nyujtó Zsoltot a MOK Heves Megyei TESZ gyöngyösi és hatvani választókerületi elnökeit.

Ezt követően egy rövid előadás keretében a kollégák megismerhették a MOK helyi szervezetének felépítését, működését, munkatársait és munkáját. A beszámolóból a praktikus információk mellett, tájékoztatást kaphattak a már lebonyolított, illetve a tervben lévő programokról.

A szót Dr. Farkas Gergely MOK Országos Hivatalvezető Úr vette át, aki egy jó hangulatú, könnyed előadás keretében mutatta be az Országos Kamara működését, felépítését.
A kötetlen beszélgetés során a fiatal kollégák több kérdést is feltettek, melyet igyekeztünk megválaszolni. Többek között napi aktuális témák is megvitatásra kerültek. Végezetül egy kis harapnivaló, némi forraltbor és forró tea társaságában most már, mint ismerős kollégák tudtunk baráti beszélgetést folytatni.

A találkozó nem titkolt célja az volt, hogy a fiatal kollégák személyesen is megismerkedhessenek mind egymással mind a területi szervezet kollégáival és betekintést nyerjenek a működésünkbe.
Reméljük, hogy a jövőben a kollégák nagyobb bizalommal fordulnak felénk kérdéseikkel és problémáikkal, kölcsönösen segítve és támogatva egymás munkáját, így egy jól működő és jól funkcionáló kamarát tudunk együtt építeni mindenki megelégedésére.

Rendezvényünk sikerén felbuzdulva, a jövőben évenkénti rendszerességgel szeretnék megrendezni a Heves megyei Rezidens Találkozót. Bízunk abban, hogy a 2023-as találkozón még több résztvevőt köszönthetünk.